Met een terugblik vol vertrouwen vooruit…

29 december 2019by Susan Kessels

2019 Zit er bijna op…een aardig bewogen jaar waarin vooral de opstart van Pureza expertisecentrum al mijn aandacht heeft gevraagd. Het was een uitdaging om al mijn zekerheden los te laten, mijn vaste baan op te zeggen en gewoon de sprong in het diepe te wagen. Er waren heel wat hobbels op de weg, procedures te volgen en beleid te ontwikkelen om mijn droom te verwezenlijken. Spannend met tijden omdat ik afhankelijk was van factoren die niet altijd te sturen waren. Daarnaast waren er lieve mensen om me heen die me door dik en dun gesteund hebben, die rotsvast in me bleven geloven en die nu samen met me het nieuwe jaar instappen….En natuurlijk waren er mijn jongeren die me steeds weer elk op hun eigen manier aangaven dat ik toch vooral moest doorgaan met datgene waarmee ik ben gestart, die me hielpen door hun levenservaringen, hun dromen en angsten en hun uitdagingen met me te delen. Hun vertrouwen in Pureza Expertisecentrum is mijn grootste drijfveer.
2020 wordt het jaar om mijn Expertisecentrum verder uit te bouwen. Vanaf januari ben ik in de gemeente Heerlen gecontracteerd door JENS om jeugdhulp te bieden aan mijn doelgroep. Verder start ik eveneens bij JENS met een adviserende functie voor professionals daar waar het gaat om vluchtelingen/statushouders casuistiek. In de gemeente Beekdaelen ben ik gecontracteerd voor WMO, er lopen diverse contacten met verschillende gemeentes ivm deskundigheidsbevordering en daarnaast ondersteuning met betrekking tot de Eritrese doelgroep. In de gemeente Maasgouw start ik het nieuwe jaar eveneens met een Eritrese moedergroep. En last but not least…op 6 febr is de open inschrijving van de training ” Intercultureel werken, sleutel tot een duurzame integratie” , er zijn nog plekken vrij dus geef je gerust op!
Ik heb er enorm veel zin in, hou jullie op de hoogte!!!

Voor nu, alvast een hele fijne jaarwisseling voor jullie allemaal en dat we nog veel met elkaar mogen samenwerken. Laten we het nieuwe jaar beginnen met een ruime blik, met oprechte aandacht voor elkaar en met het accepteren dat we niet allemaal hetzelfde zijn…en dat dat juist een heel mooi en fijn gegeven is.

Ik wens jullie een succesvol, mooi en kleurrijk 2020❤🧡💛💚💙💜

Susan Kessels

Susan Kessels

Pureza Expertisecentrum

Locatie Heerlen

Putgraaf 3
6411 GT Heerlen

Locatie Roermond

Carmelitessenstraat 2
6041 CA Roermond

Postadres

Hoogstraat 41 B
6102 XS Echt

Pureza Expertisecentrum Social links
We zijn ook op social media te vinden..
PUREZAExpertisecentrum
Contactgegevens
Pureza Expertisecentrum
Bezoekadres

Putgraaf 3
6411 GT Heerlen

Postadres

Hoogstraat 41 B
6102 XS Echt

Pureza Expertisecentrum BV Social links

© 2023 Pureza Expertisecentrum B.V.

© 2019 Pureza Expertisecentrum B.V.

Development & design: advancednet.nl