Gastles Fontys Pedagogiek

20 januari 2020by Susan Kessels

Gastlessen verzorgen op de Fontys Pedagogiek in Sittard. Mooi om te horen dat studenten toch een hele andere kijk op deze doelgroep door de gastles krijgen dan die, die vaak enorm gekleurd wordt door de media. Door de relatief kleine maar vaak criminele groep die door de media alleen maar belicht en uitvergroot wordt, weet men niet hoe het echte werken eruit ziet met de grote groep zeer kwetsbare kinderen en jongeren die vreselijke dingen hebben meegemaakt die niemand ooit zou moeten meemaken. Jongeren die een kans verdienen op een veilig onderkomen, weg van onderdrukking, oorlog of vervolging. Het zou zo mooi zijn als ook die berichten de media zouden halen…

Susan Kessels

Pureza Expertisecentrum

Locatie Heerlen

Putgraaf 3
6411 GT Heerlen

Locatie Roermond

Carmelitessenstraat 2
6041 CA Roermond

Postadres

Hoogstraat 41 B
6102 XS Echt

Pureza Expertisecentrum Social links
We zijn ook op social media te vinden..
PUREZAExpertisecentrum
Contactgegevens
Pureza Expertisecentrum
Bezoekadres

Putgraaf 3
6411 GT Heerlen

Postadres

Hoogstraat 41 B
6102 XS Echt

Pureza Expertisecentrum BV Social links

© 2023 Pureza Expertisecentrum B.V.

© 2019 Pureza Expertisecentrum B.V.

Development & design: advancednet.nl