Project Misside – Guinée

23 november 2021by Caroline van Genugten
Het is met geen woorden te beschrijven hoe trots ik ben dat ik deel mag uitmaken van dit bijzondere project Misside. “Onze” apotheek ziet er geweldig uit en het gehele project maakt echt veel indruk. Ongelofelijk hoeveel goed werk er hier wordt verzet met behulp van sponsors en de vele mensen hier die met hart en ziel zich inzetten om de toekomst voor jonge mensen in hun regio te verbeteren. De komende week zal ik hier meer over delen.
Nog een een tipje van de sluier… ik ga samen met Diallo een gastles verzorgen, bijgestaan door de directeur van het instituut en enkele studenten over een thema dat mij enorm raakt….meisjesbesnijdenis! Ik ben ervan overtuigd dat voorlichting een grote stap in preventie is…
Wordt vervolgd!

Caroline van Genugten

Pureza Expertisecentrum

Locatie Heerlen

Putgraaf 3
6411 GT Heerlen

Locatie Roermond

Bisschop Boermansstraat 27
6041 XL Roermond

Postadres

Hoogstraat 41 B
6102 XS Echt

Pureza Expertisecentrum Social links
We zijn ook op social media te vinden..
PUREZAExpertisecentrum
Contactgegevens
Pureza Expertisecentrum
Bezoekadres

Putgraaf 3
6411 GT Heerlen

Postadres

Hoogstraat 41 B
6102 XS Echt

Pureza Expertisecentrum BV Social links

© 2023 Pureza Expertisecentrum B.V.

© 2019 Pureza Expertisecentrum B.V.

Development & design: advancednet.nl