Nieuw intercultureel aanbod rond leefbaar wonen!

SAMEN PUUR WONEN
Samenwerking tussen Pureza Expertisecentrum BV en Praktijk Etznab van Vivian Gorissen.
Samen Puur Wonen maakt voor elke ingewikkelde conflictsituatie (waar cultuurverschillen een rol spelen) in een woonomgeving, wijk of buurt een plan van aanpak en werkt vanuit expertise en achtergrond aan de oplossing. Wij leveren maatwerk en zijn transparant in wat we wel en niet kunnen.
Vaak wordt er bij burenruzies, conflicten veel te lang gewacht en niet adequaat ingespeeld op wat nodig is. Dit resulteert in onhoudbare soms gevaarlijke situaties en uiteindelijke juridische conflicten waar alleen maar verliezers zijn. Dit heeft emotionele, psychische, onveilige en financiële consequenties voor alle partijen. In gradatie voor gemeente en bewoners verschillend, maar voor alle partijen ongewenst.
De inzet van Samen Puur Wonen is oplossingsgericht, snel, passend, betrouwbaar en een stuk aantrekkelijker voor alle partijen. Voorkom de inzet van advocaten een juridisch steekspel en kies voor de menselijke maat en oplossing. Onze voorkeur heeft het om in een vroeg stadium ingezet te worden!
Mocht u behoefte hebben aan een informatief gesprek met ons dan kunt u ons bereiken via
info@pureza-expertisecentrum.nl (0657126008)
info@praktijketznab.nl (0613492477)
We bekijken samen wat nodig is en gaan aan de slag.

Caroline van Genugten

Pureza Expertisecentrum

Locatie Heerlen

Putgraaf 3
6411 GT Heerlen

Locatie Roermond

Bisschop Boermansstraat 27
6041 XL Roermond

Postadres

Hoogstraat 41 B
6102 XS Echt

Pureza Expertisecentrum Social links
We zijn ook op social media te vinden..
PUREZAExpertisecentrum
Contactgegevens
Pureza Expertisecentrum
Bezoekadres

Putgraaf 3
6411 GT Heerlen

Postadres

Hoogstraat 41 B
6102 XS Echt

Pureza Expertisecentrum BV Social links

© 2023 Pureza Expertisecentrum B.V.

© 2019 Pureza Expertisecentrum B.V.

Development & design: advancednet.nl