26 juni 2023: Less Stress succesvol afgesloten

Vandaag onze eerste groep “Less Stress” afgesloten op het Emmacollege in Brunssum. Elke Brants, Susan Kessels en stagiaire Babs Mulder werkten 10 bijeenkomsten met een gemixte groep jongeren uit Irak, Syrië, China en Somalië rond het thema stress. Tijdens de bijeenkomsten was er aandacht voor psycho-educatie over hoe stress werkt, heeft een ieder zijn eigen stressmeter en “Tree of Life” gemaakt en was er aandacht voor de eigen culturele achtergrond. Afwisselend werden actieve spelvormen en ontspanningsoefeningen ingezet. De evaluaties van de jongeren waren zeer positief. Een Koerdische moeder verwende ons met geweldig lekkere hapjes waar we met zijn allen enorm van hebben gesmuld waardoor het een extra feestelijke afsluiting werd.
Een speciaal woord van dank aan het Emmacollege voor deze mooie opdracht en de samenwerking gedurende het hele traject.

Caroline van Genugten

Pureza Expertisecentrum

Locatie Heerlen

Putgraaf 3
6411 GT Heerlen

Locatie Roermond

Carmelitessenstraat 2
6041 CA Roermond

Postadres

Hoogstraat 41 B
6102 XS Echt

Pureza Expertisecentrum Social links
We zijn ook op social media te vinden..
PUREZAExpertisecentrum
Contactgegevens
Pureza Expertisecentrum
Bezoekadres

Putgraaf 3
6411 GT Heerlen

Postadres

Hoogstraat 41 B
6102 XS Echt

Pureza Expertisecentrum BV Social links

© 2023 Pureza Expertisecentrum B.V.

© 2019 Pureza Expertisecentrum B.V.

Development & design: advancednet.nl