Visie

Podcasting operational change management inside of workflows to establish a framework. Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail. Keeping your eye on the ball while performing a deep dive.

Over Pureza
Expertisecentrum

Visie
Pureza (betekent Puur, eervol) staat voor Expertise op het gebied van jongeren, diversiteit van culturen op inhoud, verbinden, echt contact leggen (ook met moeilijk toegankelijke mensen) en maakt gebruik van het grote netwerk binnen de sociale kaart van Limburg. Deze expertise zet Pureza in bij ambulante zorgverlening en bij ondersteuning van ketenpartners, middels trainingen, coaching en advies.

Missie
Het duurzaam verbinden van culturen rond asielzoekers en statushouders tot 25 jaar, zodat zij met zelfvertrouwen hun eigen doelen kunnen formuleren en leven volgens hun eigen plan.

Pureza:
Puur en eervol

Pureza is opgericht door Susan Kessels. Susan werkt sinds 1999 in diverse instellingen voor GGZ, Jeugdbescherming en (gezins)voogdij.

Sinds 2011 is met name de interesse in andere culturen en het werken rondom het thema Eer gerelateerd geweld daaraan toegevoegd.

In 2016 startte Pureza als trainingsbureau met aandachtsgebieden Culturele diversiteit, Geloof en Eer gerelateerd geweld. In juni 2019 werd Pureza omgedoopt tot een expertisecentrum voor vluchtelingen en statushouders tot 25 jaar.

Het expertise centrum biedt ambulante begeleidingen aan de doelgroep en daarnaast begeleiding aan gezinnen die in het kader van gezinshereniging naar Nederland zijn gekomen. Het expertise centrum biedt daarnaast trainingen en coaching aan professionals die werkzaam zijn met vluchtelingen en statushouders. Tevens wordt er een participatietraining aangeboden aan de jong volwassen statushouders die zelfstandig hun weg moeten vinden in de gemeente.

In de loop van 2020 zal Pureza zich verder gaan richten op het samenstellen van een sociale kaart van organisaties in Limburg die zich op gemeentelijk en provinciaal niveau bezig houden met de doelgroep. Nadere info hierover volgt…

https://pureza-expertisecentrum.nl/wp-content/uploads/2019/09/IMG-20190919-WA0011-003.jpg
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Pureza Expertisecentrum

Locatie Heerlen

Putgraaf 3
6411 GT Heerlen

Locatie Roermond

Bisschop Boermansstraat 27
6041 XL Roermond

Postadres

Hoogstraat 41 B
6102 XS Echt

Pureza Expertisecentrum Social links
We zijn ook op social media te vinden..
PUREZAExpertisecentrum
Contactgegevens
Pureza Expertisecentrum
Bezoekadres

Putgraaf 3
6411 GT Heerlen

Postadres

Hoogstraat 41 B
6102 XS Echt

Pureza Expertisecentrum BV Social links

© 2023 Pureza Expertisecentrum B.V.

© 2019 Pureza Expertisecentrum B.V.

Development & design: advancednet.nl