Skip to main content

Eergerelateerd geweld

Sinds 2011 heeft Susan Kessels expertise opgedaan binnen diverse settingen in de jeugdbescherming, gezinsvoogdij en jeugdhulpverlening. Door het volgen van trainingen en symposia over dit thema en door intensieve samenwerking met aandacht functionarissen Eer gerelateerd geweld binnen politie, Fier Fryslan, Veilig Thuis, Veiligheidshuis, en diverse voogdij instellingen en zorginstellingen is deze expertise steeds verder uitgebouwd.

Het volledige team van Pureza is getraind in Eer gerelateerd geweld.

De trainingen zijn SKJ gecrediteerd.

Het volledige team van Pureza is getraind in

"Eer gerelateerd geweld".

De trainingen zijn SKJ geaccrediteerd.

  • Pureza Expertisecentrum geeft trainingen over Eergerelateerd Geweld. Onze driedaagse training vormt een solide basis voor elke professional die met deze problematiek te maken krijgt.

  • Pureza Expertisecentrum heeft ook een workshop ontwikkeld voor professionals die een eerste kennismaking met het signaleren van eergerelateerd geweld willen ervaren. Deze is ook zeer geschikt voor scholengemeenschappen (middelbaar onderwijs).

  • Het volledige team van Pureza-expertisecentrum is getraind in Eer gerelateerd geweld en daarnaast zijn er aparte casuïstiek besprekingen waarbinnen dit thema centraal staat. Zowel binnen de ambulante hulpverlening als binnen de behandeling van Pureza-expertisecentrum is er een brede kennis op dit thema.

  • U kunt Pureza Expertisecentrum inschakelen om op adviesbasis aan te sluiten bij overlegmomenten waar dit thema speelt.

  • Voor meer informatie hierover kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik maken van het contactformulier op deze site.